IniciAgenda

Agenda:

Jornada: "Els empresaris volem saber"
07/06/2017

El dimecres 7 de juny, a les 18 hores, l’Aula Magna de la Universitat Rovira i Virgili a Tarragona  acollirà el tercer acte del cicle de conferències “Els empresaris volem saber” que organitza el Fòrum Empresarial Creiem en Catalunya. Un acte públic que comptarà amb la participació de la Cambra de Tarragona, Pimec, Cepta, i AEQT.

Amb el títol “Els empresaris volem saber”, aquest cicle de conferències proposa un diàleg entre representants d’organitzacions empresarials i experts professionals de diferents àmbits, per analitzar els reptes i les oportunitats de futur de l’economia i empresa catalanes. L’acte comptarà amb les intervencions d’Andreu Suriol, president de la Cambra de Tarragona; Quim Sendra, president de Pimec a Tarragona; Josep Lluís Aymat, vicepresident de Cepta i Teresa Pallarès, directora general de l’AEQT. Juntament amb aquests representants del teixit econòmic tarragoní, també hi intervindrà l’empresària vitivinícola Sara Pérez.

Moderats per la periodista i directora de comunicació Esther Sardans, els representants del món empresarial tarragoní formularan preguntes vinculades al futur de quatre grans temes: model de relacions laborals; el mercat de treball i les pensions; les infraestructures logístiques; i el model econòmic. Qüestions que tindran resposta per part de quatre experts en les respectives matèries: el professor de teoria econòmica de la UB, Miquel Puig; el treballòleg i secretari general de treball, afers socials i famílies de la Generalitat de Catalunya, Josep Ginesta; l’enginyer i president de la fundació ICIL, Ignasi Sayol; i l’economista Jordi Angusto.

La conferència s’iniciarà amb una salutació del president del Fòrum Empresarial Creiem en Catalunya, David Poudevida, i finalitzarà amb la intervenció del vicepresident Oriol Junqueras.Vincle relacionat:
Inscripció online
Tornar al llistat