IniciAgenda

Agenda:

El 6 de febrer comença el Programa de Lideratge i Direcció d'Equips que ESADE impartirà a la Cambra
06/02/2018

El 6 de febrer començarà el primer dels tres Programes d’Executive Education que la reconeguda escola de negocis ESADE impartirà enguany a la Cambra de Tarragona.

El curs “Lideratge de persones i Direcció d’Equips” va dirigit a directius i emprenedors que tinguin empleats a càrrec seu. Aquesta proposta formativa els hi facilitarà les eines per desenvolupar i millorar les capacitats de gestió i avançar tant en l’eficàcia com en l’eficiència pròpia i dels equips; potenciar la innovació i la internacionalització dels directius i les empreses per mitjà del lideratge i la gestió de persones i equips; entendre més bé les organitzacions i les persones i reaccionar davant el dia a dia.

El Programa tindrà una durada de 60 hores, de les que 40 estaran articulades en cinc sessions presencials d’una jornada cadascuna i 20 són d’aprenentatge en línia.

Aquesta iniciativa s’emmarca en l’acord de col·laboració que la Cambra i ESADE han decidit consolidar i ampliar després de l’èxit assolit el 2017, quan es va organitzar per primera vegada a Tarragona, concretament a la seu de la Corporació tarragonina, un Programa complet de la reconeguda escola de negocis.

Així, doncs, per enguany ESADE impartirà tres programes d’Executive Education: Lideratge de persones i Direcció d’Equips (febrer de 2018); Màrqueting i Vendes (abril de 2018) ; InDigital Màrqueting (octubre 2018).

L’avantatge competitiu d’aquesta proposta, a més de la seva contrastada qualitat, rau en el fet que l’alumne gaudirà de tots els avantatges d’aquesta escola de negocis (professorat, experiència i prestigi) sense moure’s de Tarragona.Vincle relacionat:
Més informació
Tornar al llistat