Formació i talentJornades > Dades de la jornada

Dades de la jornada:

Com es poden protegir les empreses que ho fan bé d'aquelles que enganyen
16/06/2017
Dates:
16 de juny de 2017
Horari:
8,45 H Esmorzar i recepció assistents. 9 h. Inici jornada
Informació jornada
Amat parlarà de "Com es poden protegir les empreses que ho fan bé d'aquelles que enganyen". I en la seva intervenció explicarà que la informació financera de les empreses és clau per a prendre la majoria de les decisions empresarials.

Malauradament, sovint els comptes no són fiables. Aquests enganys acaben en escàndols comptables que generen enormes pèrdues a accionistes, bancs, empleats i moltes altres persones. En aquest “Bon dia” Oriol Amat donarà a conèixer les accions per prevenir els fraus i també analitzarà quins senyals permeten detectar a temps els enganys. El risc d'engany existeix, però la prevenció també.

Oriol Amat i Salas és Catedràtic d’Economia Financera i Comptabilitat de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), diputat al Parlament de Catalunya i president de l’Accid (Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció).

Ha estat conseller de la Comisión Nacional del Mercado de Valores (2011-2015), membre del Carec (Consell Assessor per a la Reactivació i el Creixement) de la Generalitat de Catalunya (2011-2015), membre del Consell Assessor de l’Observatori de Pimec, professor visitant a diverses universitats europees, americanes i asiàtiques.

També ha estat president del Registro de Expertos Contables (Consejo General de Economistas-ICJCE). A la UPF: Vicerector d'Economia i Sistemes d'Informació i director del Departament d'Economia i Empresa.

Ha cofundat vàries empreses i ha format part del consell d'administració de diferents companyies.

Darrerament ha presentat el llibre “Empreses que menteixen”.
Inscripció:
Amb el suport de
Amb la col·laboració de