Formació i talentJornades > Dades de la jornada

Dades de la jornada:

Els drons revolucionen la indústria i impulsen la digitalització de l'empresa
29/06/2017
Dates:
29 de juny de 2017
Horari:
8,45 H Esmorzar i recepció assistents. 9 h. Inici jornada
Informació jornada
Ferraz parlarà de: “Els drons revolucionen la indústria i impulsen la digitalització de l’empresa”. I ens explicarà que aquesta nova eina està ja revolucionant l'adquisició de dades en zones de difícil accés i com aquestes dades són treballades per aconseguir variables d'alt valor afegit en cada indústria. La sessió es completarà amb experiències i aplicacions reals en entorns industrials. Tractarem exemples de treballs realitzats en la fase de disseny i construcció (topografies) en indústries diverses així com aplicacions en la fase d'operació i manteniment en els sectors elèctric i petroquímic, tant en exteriors com en recintes tancats.

Carlos Ferraz és emprenedor, enginyer aeronàutic i director d'Innovació a Hemav. Va treballar com a investigador en el grup de desenvolupament d'aeronaus no tripulades de la Universitat Politècnica de Catalunya i en la divisió d'Espai a la tecnològica Indra, abans de ser cofundador d’Hemav. La seva missió actual consisteix a analitzar des del punt de vista tècnic i de negoci les diferents oportunitats que s'obren en aquesta apassionant indústria.

Hemav és la companyia líder en el mercat estatal en serveis d'alt valor afegit basats en tecnologia dron. Amb més de 15.000 operacions realitzades, 5.000 hores de vol i més de 65 plataformes distribuïdes en tres continents, Hemav és un dels referents globals en aquesta indústria incipient i apassionant. Hemav concentra les seves actuacions en les àrees d'inspecció industrial, geomàtica, agricultura de precisió i projectes especials, a més d'una línia de formació que té per objecte capacitar tota una nova indústria. El valor de tota aquesta potència rau en el tractament de les dades adquirides, treballades mitjançant avançades tecnologies cognitives que permeten avançar-se als esdeveniments i construir models predictius per al suport de la presa de decisions.
Inscripció:
Amb el suport de
Amb la col·laboració de