Aquest lloc web utilitza cookies per oferir una experiència d'usuari més personalitzada. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.
Pot obtenir més informació a la nostra Política de Cookies.
X

InternacionalAgendes de mercats

Agendes personalitzades per a la prospecció de mercats exteriors Fes-t’hi!

Què és?

Un servei mitjançant el qual us ajudem a confeccionar una agenda d’entrevistes personalitzada al país en que esteu interessats segons les vostres necessitats. Aquest servei forma part de les missions comercials, però podeu demanar-ho individualment a altre país si ho necessiteu.

Avantatges per l’empresa

  • Accedir a la informació i xarxa de col·laboradors internacionals de la Cambra de Tarragona que us permetran identificar les empreses més interessants en cada cas.
  • Disposar d'un equip altament qualificat, amb una àmplia experiència fruit dels anys de treball acompanyant a les empreses en el seu procés d'internacionalització.
  • Facilitar el procés de diversificació i obertura a nous mercats, trobant els millors contactes i estalviant temps de recerca. Tot això amb la garantia de comptar amb el suport d'experts en matèria de comerç internacional.

Com funciona?

El primer pas consisteix en una entrevista en la qual es determinen les necessitats i s’elabora el perfil de l’empresa. Amb això comencem la recerca dels candidats. Un cop finalitzat el procés de recerca, es presenta l’agenda a l’empresa.
Addicionalment, com a servei complementari, us oferim el servei de gestió del viatge i el servei de traducció i interpretació en cas que fos necessari.

Més informació:

Roberto Barros: rbarros@cambratgn.org 977 252 832