Aquest lloc web utilitza cookies per oferir una experiència d'usuari més personalitzada. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.
Pot obtenir més informació a la nostra Política de Cookies.
X

InternacionalImpulsa't

Programa Impúlsa't - Exportar per avançarFRANÇA I ALEMANYA Fes-t’hi!

Què és?

Un programa anual per introduir-te en un mercat concret, França o Alemanya. Desenvolupem les accions necessàries per promocionar els teus productes a clients o a socis potencials.

L'objectiu que persegueix el programa és que l'empresa s'iniciï al mercat determinat o bé potenciï o millori el canal de comercialització en el mateix.

Avantatges per l’empresa

  • Disposar d'un equip de professionals amb experiència, especialitzats als diferents mercats europeus.
  • Estalviar temps i costos, ja que l'empresa es recolza en una estructura externa a un cost reduït.
  • Ampliar i diversificar el mercat actual.
  • Poder incrementar la xifra de vendes en l'exterior.
  • Identificar i treballar amb els agents o distribuïdors més adequats per als productes de l'empresa al mercat objectiu.
  • Accedir a assessorament i suport sobre qüestions puntuals que puguin sorgir una vegada finalitzat el programa.

Com funciona?

El primer pas consisteix en una entrevista per conèixer la situació de l'empresa i el seu potencial exportador. Es defineixen els objectius i perfils de clients i intermediaris potencials. S'elabora un full de ruta amb el calendari d'accions d'acord amb els perfils i objectius fixats. Posteriorment es comença amb la gestió i la prospecció comercial que s'acompanyen finalment de reunions de seguiment de les accions dutes a terme.

* Actualment disponibles els mercats de França i Alemanya. Posem a la teva disposició un tècnic natiu en aquests mercats.

Més informació:

Roberto Barros: rbarros@cambratgn.org 977 252 832