Aquest lloc web utilitza cookies per oferir una experiència d'usuari més personalitzada. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.
Pot obtenir més informació a la nostra Política de Cookies.
X

InternacionalMissions comercials

Missions comercials Fes-t’hi!

Què és?

Un servei mitjançant el qual us ajudem a prospectar les oportunitats de negoci a altres països d´una manera activa. En concret, organitzem un programa de viatge a un o més països als que tindreu entrevistes personalitzades amb empreses interessades en establir relacions comercials amb vosaltres.

Avantatges per l’empresa

  • Accedir a un servei que us permetrà visitar països que moltes vegades són complexes de visitar individualment i amb els quals nosaltres tenim experiència.
  • Disposar d'un equip altament qualificat, amb una àmplia experiència fruit dels anys de treball acompanyant a les empreses en el seu procés d'internacionalització.
  • Facilitar el procés de diversificació i obertura a nous mercats. Tot això amb la garantia de comptar amb el suport d'experts en matèria de comerç internacional.

Com funciona?

Una vegada heu considerat que el programa de treball de la missió que es planteja és interessant i encaixa amb les vostres necessitats, el primer pas consisteix en omplir la fitxa d’inscripció i abonar l´import que dona dret a la participació. Nosaltres ens encarreguem de gestionar les agendes i del programa de viatge, allotjaments i trasllats.
Una vegada tenim les agendes tancades i la resta de detalls tancats, us ho fem arribar prèviament a la sortida.
Addicionalment, com a serveis complementaris, us oferim el servei de traducció i interpretació en cas que fos necessari, els llistats d’empreses i la cerca d’agents comercials i distribuïdors.

Accions Internacionals 2018 de la Cambra de Tarragona:

-

Més informació:

Roberto Barros: rbarros@cambratgn.org 977 252 832