Aquest lloc web utilitza cookies per oferir una experiència d'usuari més personalitzada. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.
Pot obtenir més informació a la nostra Política de Cookies.
X

InternacionalRecerca

Recerca i selecció d'agents i distribuidors a l'estranger. Fes-t’hi!

Què és?

Un servei mitjançant el qual us ajudem a localitzar a l'agent comercial o distribuïdor que millor s'adeqüi a les vostres necessitats i objectius en un país o zona en concret.

Avantatges per l’empresa

  • Accedir a assessorament en el procés i en la modalitat més adequada a les vostres necessitats: agent o distribuïdor.
  • Disposar d'un equip altament qualificat, amb una àmplia experiència fruit dels anys de treball acompanyant a les empreses en el seu procés d'internacionalització.
  • Facilitar el procés de diversificació i obertura a nous mercats, trobant els millors agents/distribuïdors i estalviant temps de recerca. Tot això amb la garantia de comptar amb el suport d'experts en matèria de comerç internacional.

Com funciona?

El primer pas consisteix en una entrevista en la qual es determinen les necessitats de l’empresa i s’ofereix un primer assessorament. Desprès s’elabora el perfil del candidat. Amb això comencem la recerca dels candidats. Un cop finalitzat el procés de recerca, es presenta l’informe de candidats a l’empresa. Finalment, l’empresa realitza les entrevistes finals i escull al candidat.

Més informació:

Roberto Barros: rbarros@cambratgn.org 977 252 832