Aquest lloc web utilitza cookies per oferir una experiència d'usuari més personalitzada. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.
Pot obtenir més informació a la nostra Política de Cookies.
X

InternacionalTraduccions i interpretacions

Servei de traducció i interpretació Fes-t’hi!

Què és?

Un servei mitjançant el qual us ajudem a traduir tots aquells documents de l’empresa a l´idioma que necessiteu. Addicionalment, si necessiteu el servei d’un intèrpret per tal d’acompanyar-vos i ajudar-vos a l’entrevista amb alguna empresa estrangera, també us el podem oferir.

Avantatges per l’empresa

  • Accedir a un servei que us permetrà traduir els vostres documents a l´idioma que fan servir moltes més empreses a l’estranger i per tant facilitar-vos l’obertura a l’exterior.
  • Disposar d'un equip altament qualificat, amb una àmplia experiència fruit dels anys de treball acompanyant a les empreses en el seu procés d'internacionalització.
  • Facilitar el procés de diversificació i obertura a nous mercats. Tot això amb la garantia de comptar amb el suport d'experts en matèria de comerç internacional.

Com funciona?

El primer pas consisteix en una entrevista en la qual es determinen les necessitats i s’elabora la proposta amb el temps d’execució, documents a lliurar traduïts i pressupost. Amb això comencem la tasca de traducció. Un cop finalitzada la feina acordada, es lliura a l’empresa.
Addicionalment, com a servei complementari, us oferim el servei de gestió del viatge i el servei d’interpretació en cas que fos necessari.

Més informació:

Roberto Barros: rbarros@cambratgn.org 977 252 832