Notícies de la Cambra

Salut i Treball, empresa Premium de la Cambra de Tarragona

Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, i Paco Lari, director general de Salut i Treball, han signat el conveni Premium de la Cambra de Tarragona. Un acord pel qual Salut i Treball renova la seva confiança amb la Corporació tarragonina i li segueix fent costat en totes aquelles iniciatives que s’impulsen en matèria de dinamització econòmica, vertebració del territori i foment de la internacionalització de les empreses.

Salut i Treball, Servei de Prevenció de Riscos Laborals, és un Servei de Prevenció Aliè degudament acreditat i amb reconeguda experiència que ofereix, amb les màximes garanties, una atenció acurada en el camp de les àrees preventives de: Seguretat, Higiene industrial, Ergonomia i psicosociologia i Medicina del treball.

Els serveis específics pel sector de la Construcció: formació segons conveni, coordinació de seguretat a les obres i elaboració  de plans de seguretat. Més el foment d’hàbits saludables a les empreses fan de Salut i Treball un referent i complementen la seva vocació d’atenció integral i, també, de consultoria.

Salut i Treball opera al conjunt de l’Estat des de Tarragona, Reus i Barcelona, gràcies a unes modernes instal·lacions i al valor afegit d’una organització multidisciplinària capaç d’atendre ràpida i eficientment les necessitats dels clients.

Amb els convenis Premium la institució que presideix Laura Roigé està creant tot un seguit de sinèrgies amb les principals empreses de les Comarques de Tarragona, o amb aquelles amb interessos al territori, i assolint d'aquesta manera el múscul necessari per seguir fent de la Cambra de Tarragona un proactiu referent de la Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, i Paco Lari, gerent de Salut i Treball, han signat el conveni Premium de la Cambra. Un acord pel qual Salut i Treball renova la seva confiança amb la Corporació tarragonina i li segueix fent costat en totes aquelles iniciatives que s’impulsen en matèria de dinamització econòmica, vertebració del territori i foment de la internacionalització de les empreses.


Segueix-nos!

Agenda