Notícies de la Cambra

Utilitzes les eines adequades per la comunicació interna de l’empresa?

Millorar la comunicació interna de l’empresa és una necessitat de les organitzacions, que comença per conèixer i aprendre a usar les eines tecnològiques més adients, també les relacionades amb la intel·ligència artificial.

D’això en parlarem amb Maria Gilabert, CEO i fundadora de Be Top Speaker, el 9 de maig a les 9,30 hores, en el marc d’una nova edició del cicle de jornades Accelera Pime, que organitza la Cambra de Tarragona en format virtual.

En el decurs de la seva intervenció Gilabert ens mostrarà com comunicar-nos eficaçment amb els clients, tant si ja ens coneixen com si no. A millorar les habilitats de comunicació del líder i de les persones que integren el seu equip i a generar més engagement, motivació, lleialtat i compromís.

Les jornades Accelera Pime són una iniciativa de la Cambra de Tarragona i formen part del ventall d’accions a favor de la transformació digital de les empreses, que s’impulsen des de l’Oficina Accelera Pime de la Cambra, la primera de les Comarques de Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda