Notícies

Notícies:

L'Ajuntament i la Cambra signen un conveni per desenvolupar el Pla Estratègic del Comerç
15/11/2017

L'Ajuntament i la Cambra de Tarragona han segellat un conveni de col·laboració en virtut del qual es desenvoluparan tot un seguit d’accions de millora en benefici del comerç urbà i de proximitat. L'acte de signatura ha tingut lloc a la Sala dels Tarragonins Il·lustres del Palau Municipal i ha anat a càrrec d’Elvira Ferrando, consellera de Comerç i d’Andreu Suriol, president de la Corporació tarragonina.

L’acord preveu, en primer lloc, col·laborar en la confecció del futur Pla Estratègic de Comerç, com a marc de referència comercial de Tarragona. Els treballs han de permetre identificar la situació actual del sistema comercial de la ciutat i plantejar els escenaris futurs perquè aquest teixit pugui mantenir el seu lideratge.

D’altra banda, ambdues institucions també treballaran plegades per dissenyar projectes per reforçar l’excel·lència dels mercats municipals, l’augment de la competitivitat i professionalització del sector comercial, promoció de l’associacionisme i promoure el comerç electrònic i l’omnicanalitat.

També s'impulsaran accions per fomentar i assessorar en la creació d’empreses de l’àmbit del comercial, consolidar i fomentar zones i eixos comercials de gestió integrada a Tarragona i actuacions de reconeixement i suport al sector comercial minorista urbà, com els Premis Fòrum Comerç de Tarragona, engegats l'any 2016.

Tornar al llistat