Notícies

Notícies:

La Cambra presenta les principals accions pel 2018
31/01/2018

Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, ha presentat en roda de premsa les principals accions que la Corporació portarà a terme durant l’any 2018. Pel que fa a internacionalització ha recordat que “som un referent a l’Estat pel que fa al coneixement i experiència en el mercats africans, sobretot els subsaharians”, la qual cosa es traduirà enguany en l’organització de deu missions empresarials a les que hi prendran part més de 120 empreses. Així mateix, la Cambra tornarà a estar present, amb estand propi, a la Fira Imex Impulso Exterior de Madrid.

En el capítol de formació la Cambra diversificarà la seva oferta i apostarà per l’Executive Education tot triplicant el catàleg de Programes gràcies a l’acord assolit amb l’escola de negocis ESADE. Al febrer s’oferirà el de Lideratge i Direcció de Persones. A l’abril el de Màrqueting i Vendes. Direcció Comercial. I a l’octubre el Indigital.

Laura Roigé ha recordat que la Cambra “continuarà reivindicant activament totes aquelles infraestructures que ens són necessàries per tal de que les nostres empreses puguin ser competitives i seguir creixent”. En aquest punt s’ha referit a la necessitat de dotar-nos del Corredor Mediterrani, acabar les obres de l’A-27 i garantir la seguretat i millorar accessos i aparcament a l’Estació de l’AVE.

 

 

Tornar al llistat