Notícies

Notícies:

"Àfrica d'Oest a Est", nou cicle de jornades de la Cambra
17/04/2018

Seguint amb l’estratègia de dotar als exportadors de totes les eines necessàries per afavorir la internacionalització de les seves activitats, la Cambra de Tarragona presenta una iniciativa única: es tracta del cicle de jornades “Àfrica d’Oest a Est”.

Durant els mesos d'abril i maig encetarem un cicle de jornades enfocades a presentar tot el potencial dels mercats de l'Àfrica subsahariana. I ho farem de la mà d'experts coneixedors de les oportunitats comercials i d'inversió en aquells mercats.

L'itinerari començarà el proper 26 d'abril amb la visita a la Cambra de Charles Darius Atchimon Ake, ambaixador de Costa d'Ivori. El país és un dels mercats més potents de la zona occidental subsahariana per les infraestructures portuàries i de transport, que el consoliden com una plataforma d'accés a destins com Burkina Faso, Níger, Mali o Guinea. Les oportunitats de negoci se centren en l'agroindustria, hidrocarburs, infraestructures, comerç, telecomunicacions i turisme.

El recorregut continuarà el 16 de maig per Kènia amb la recepció de Robert Bach Casanova, director de l'oficina exterior d'Acció a Nairobi. Kènia és el  centre comercial i econòmic de l'Àfrica Oriental. Els sectors amb major demanda són l'agroalimentari, infraestructures energètiques i manufactures de consum.

I acabarem la ruta el 23 de maig a la República Democràtica del Congo amb la conferència que pronunciarà Óscar Matondo, ambaixador a l'Estat espanyol. Aquest és un dels mercats menys copats i alhora amb major potencial de creixement a curt termini, on cal tenir-hi presència avui per posicionar-s’hi demà. Els principals productes de compra són agroalimentaris, materials per a la construcció, telecomunicacions i energètic-electricitat. Disposa de grans recursos naturals poc explotats.

 

VINCLES D'INTERES
Inscripció Jornada Costa d´Ivori

Tornar al llistat