Notícies

Notícies:

"La indústria química: reptes de futur"
12/10/2016

La Cambra de Tarragona acollirà el proper 20 d’octubre a les 19 hores la sessió “La indústria química: reptes de futur”, una iniciativa del Club Tarragona Esade Alumni i que tindrà com a ponent a Teresa Pallarès, directora general de l'Associació Empresarial Química de Tarragona, i a Ramon Nieto, director de Producció de Repsol Química.

La indústria química és el sector industrial que té la missió d'aportar una solució als reptes futurs de la humanitat: l'alimentació, la higiene, les comunicacions, entre d’altres. Aquesta indústria té a Tarragona el pol químic més important de tot el sud d'Europa: 33 empreses, que generen 10.000 llocs de treball i n'indueixen 36.000 més, que són el primer exportador de la província i produeixen el 25 per cent de tota la química que es fa a l’Estat.

Però, com és el futur de la indústria que pensa en el futur de les persones? Quines oportunitats, reptes i amenaces s'observen en aquest sector i al nostre territori? Teresa Pallarès i Ramon Nieto presentaran les seves visions de què significa, cap a on va i quins són els reptes principals d'aquesta indústria al Camp de Tarragona.

VINCLES D'INTERES
Més informació i inscripció online

Tornar al llistat