Notícies

Notícies:

El director general d'Energia, al "Bon dia Tarragona"
31/10/2016

Pere Palacíndirector general d’Energia, Mines i Seguretat Industrial de la Generalitat de Catalunya, vindrà a la Cambra de Tarragona el proper 9 de novembre a les 8,45 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona” que, en aquesta ocasió, organitzen conjuntament el Cercle d’Infraestructures i la Corporació tarragonina.

Palacín parlarà de: “La transició energètica: una oportunitat per les empreses”.

Nascut a Vilaller l’any 1962, Pere Palacín és Enginyer tècnic industrial en l’especialitat de màquines elèctriques per l’Escola Universitària d’Enginyeria Tècnica Industrial de Barcelona, Enginyer industrial elèctric i Màster en Gestió i Organització d’Empreses per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

Palacín és també diplomat per l’IESE Business School i doctor en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Ramon Llull (URL).

El 1983 inicia la seva trajectòria professional a la companyia elèctrica Enher, al Centre de Control de Moviment d’Energia. Entre el 1984 i 1987 exerceix de professor d’Electrotècnia a l’Escola Universitària d’Enginyeria Tècnica Industrial de Barcelona de la UPC. El 1987 s’incorpora a Red Eléctrica de España, com a responsable de l’Àrea de Xarxes Elèctriques de l’Oficina Tècnica Catalunya-Aragó, càrrec que ocupa fins al 2001. El 1998 col·labora amb l’empresa OMEL en la posada en funcionament del mercat intradiari elèctric espanyol.

Des de 2001 i fins a l’actualitat ha estat professor a l’Institut Químic de Sarrià, on des de 2002 també ha exercit de director de Seguretat. Des de l’any 2011 és catedràtic de la URL i imparteix l’assignatura Fonts Energètiques i Tecnologies Elèctriques del departament d’Enginyeria Industrial de l’Institut Químic de Sarrià.

Paral·lelament a la seva trajectòria professional, ha format part de diferents grups de recerca i ha participat activament en entitats associatives vinculades al sector de l’energia, com la Comissió d’Energia del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya, de la qual és membre.

Els “Bon dia Tarragona” són una iniciativa de la Cambra amb el suport de Repsol i CaixaBank. I la col·laboració de Bic Graphic.

VINCLES D'INTERES
Inscripció online

Tornar al llistat