Notícies

Notícies:

Ercros, nova empresa Premium de la Cambra de Tarragona
27/10/2016

Andreu Suriol, President de la Cambra de Tarragona, i Marc Fargas, Director del Complex Industrial de Tarragona d’Ercros, han signat el conveni Premium de la Cambra de Tarragona. Un acord pel qual Ercros farà costat a aquelles iniciatives que en matèria de dinamització econòmica, vertebració del territori i foment de la internacionalització de les empreses s'impulsen des de la Corporació tarragonina.

Ercros és un grup industrial químic de tradició centenària que el 2015 va tenir un volum de producció de 2,13 milions de tones, una facturació de 618,27 milions d'euros, i un resultat brut d'explotació (ebitda) de 32,62 milions d'euros. La plantilla està integrada per 1.369 persones i es distribueix en 11 centres de producció, cinc dels quals estan situats a les Comarques de Tarragona i tres, d’aquests, dins l’àmbit de la Cambra de Tarragona.

Ercros manté una posició de lideratge als principals mercats en els quals està present i exporta gairebé la meitat de les seves vendes a més de 128 països, principalment de la UE. La companyia realitza la seva activitat productiva en el marc d'un compromís voluntari que ha assumit en favor de la seguretat de les seves instal·lacions i la salut de les persones, el respecte pel medi ambient, la qualitat dels seus productes i el diàleg i la transparència en relació amb la societat.

Amb els convenis Premium la institució que presideix Andreu Suriol està creant tot un seguit de sinèrgies amb les principals empreses de les Comarques de Tarragona, o amb aquelles amb interessos al territori, i assolint d'aquesta manera el múscul necessari per seguir fent de la Cambra de Tarragona un proactiu referent de la societat civil en l'impuls de l'economia i al servei de l'emprenedoria. 

Tornar al llistat