Notícies

Notícies:

CaixaBank i la Cambra de Tarragona col·laboraran en la internacionalització de les empreses
09/11/2016

CaixaBank i la Cambra de Tarragona han renovat l’acord entre ambdues entitats per col·laborar en les actuacions de promoció del comerç exterior que duu a terme la Corporació tarragonina. El conveni, signat pel director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, i el president de la Cambra de Tarragona, Andreu Suriol, reafirma el suport de l’entitat financera a les activitats de la Cambra com a patrocinador Premium. L’acord estableix la col·laboració amb l’entitat cameral en l’assessorament en mercats internacionals, la celebració de jornades informatives sobre països a on exportar i en les missions comercials que la Corporació tarragonina ha programat a diversos països africans i asiàtics.

CaixaBank posa a la disposició de la Cambra les seves oficines operatives i de representació a Àfrica i Àsia per tal que atenguin els empresaris tarragonins participants a les missions comercials que l’entitat cameral programi en aquests continents. CaixaBank disposa de dues oficines operatives al Marroc, una a Tànger i l’altra a Casablanca, des de les quals ofereix els seus serveis de banca d’empreses i corporativa. L’entitat també disposa d’una oficina de representació a Algèria, El Caire (Egipte), Johannesburg (Sudàfrica), Istanbul (Turquia), Beijing i Shanghai (Xina), Nova Delhi (Índia), Dubai (Emirats Àrabs Units) i Singapur.

L’acord entre CaixaBank i la Cambra de Tarragona també preveu la col·laboració en les jornades informatives i cursos que la Corporació organitza així com el patrocini dels “Bon dia Tarragona”, els Premis a la Internacionalització de les Empreses i diversos cursos de formació d’empresaris i emprenedors.

Amb els convenis Premium la institució que presideix Andreu Suriol està creant tot un seguit de sinèrgies amb les principals empreses de les Comarques de Tarragona, o amb aquelles amb interessos al territori, i assolint d'aquesta manera el múscul necessari per seguir fent de la Cambra de Tarragona un proactiu referent de la societat civil en l'impuls de l'economia i al servei de l'emprenedoria. 

CaixaBank, al costat de les empreses

CaixaBank és una de les entitats líders en oferir assessorament per al comerç exterior a les empreses, amb solucions financeres que faciliten les exportacions i importacions dels clients. L’entitat compta amb un ampli equip d’especialistes en comerç exterior per assessorar sobre els mercats exteriors.

Així mateix, disposa d’un equip de banca internacional i d’una xarxa d’oficines de representació a Nova York (Estats Units), París (França), Milà (Itàlia), Frankfurt (Alemanya), Istanbul (Turquia), El Caire (Egipte), Bogotà (Colòmbia), Sao Paulo (Brasil), Beijing i Shanghai (Xina), Nova Delhi (Índia), Dubai (Emirats Àrabs Units), Singapur, Alger (Algèria) i Santiago de Xile (Xile). L’entitat també posa al servei de les empreses la seves oficines operatives a l’exterior: Londres (Regne Unit), Varsòvia (Polònia) i Casablanca i Tànger (Marroc).

En total, la xarxa exterior de CaixaBank ofereix cobertura en més de 50 països. També ha arribat a acords amb més de 2.500 bancs internacionals que permeten donar servei a les empreses a qualsevol país.

Tornar al llistat